home

Novotech

Allround System Solutions
Novotech is uitgegroeid tot een allround bedrijf voor al uw wensen op het gebied van interieurbouw, ontwerp en techniek.

Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing, ons team van specialisten staat voor u klaar om u in eerste instantie van een vakkundig advies te voorzien. Deze vakkundigheid wordt zowel in de bouwfase als ook in de evaluatie natuurlijk voortgezet.

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat tijdens de bouw- of uitvoeringsfase, door nieuwe informatie, uw wensen zich wijzigen. Ook hier zijn wij in alle opzichten erg flexibel opgesteld.
 

Electra / Domotica

Domotica = gemak en eenvoud!

Een geïntegreerd systeem zonder aansluitproblemen, kabels en verschillende afstandsbedieningen. Met Domotica heeft u de bediening van al uw apparatuur in één hand desgewenst via uw smartphone.

Mogelijkheden

Op gebied van Domotica is veel mogelijk, zowel in nieuwbouw als bestaande bouw. Er zijn dan ook voldoende redenen om te kiezen voor Domotica.

De belangrijkste zijn:
  • Comfort en gemak
    Behaaglijk wonen, centraal bedieningsgemak in plaats van een aparte afstandsbediening voor elk apparaat, geen 'storende' bekabeling, nooit meer vergeten de temperatuur te regelen, altijd verlichting aan of uit waar nodig enzovoort.
  • Duurzaamheid
    Zowel het milieu als uw portemonnee sparen. Domotica regelt het klimaat in de woning op een efficiënte manier waardoor u bespaart op de stookkosten.
  • Veiligheid
    Afhankelijk van de hoeveelheid (dag)licht schakelen lampen automatisch aan als u een ruimte betreedt, bij detectie van onbekende personen (inbraakalarm) weet u direct waar de detectie heeft plaatsgevonden - desgewenst met videobeeld, het op afstand uitschakelen van bijvoorbeeld de verwarming, elektrische systemen en/of keukenapparatuur enzovoort.

Voor welke Domotica-toepassingen kiest u?

Er is veel mogelijk. Wij raden u aan u goed te informeren over de mogelijkheden. Laat u adviseren voor u gaat (ver)bouwen! Graag stellen we samen met u een Domotica-plan voor uw woning op. We komen altijd tot oplossingen die passen binnen uw woonsituatie, wensen en budget.
Novotech B.V.     |     Postbus 8Home Novotech1     |     6560AB Groesbeek     |     +31 (0)88 116 47 00     |     info@novotech.nl
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden. Gaat u hiermee akkoord? Ja | Nee